Kwart-over-twee op Zondag
Zondagen zijn voor lekkere koffie (thee of limonade) en goede gesprekken. Daarom organiseert stichting het Collectief op Old School kwartovertwee op zondag het maandelijkse gespreksprogramma van de stad. Elke eerste zondag van de maand. Centraal staan actuele discussies met interessante gasten. Het programma bestaat verder uit kunst en een stukje reflectie op de zondagmiddag in de vorm van een preek of minilezing.
Het Kiesrechtfestival
In 2017 en 2019 organiseerde wij het Kiesrecht festival. Om samen stil te staan bij het functioneren van onze democratie.
Discussieavonden
Simpel en krachtig. Op onze avonden gaan we samen in gesprek over onderwerpen die ons allemaal raken.
Op zoek naar collectieven
Stichting het Collectief, zo heten wij. Maar wat is dat eigenlijk een collectief? Wij beginnen het nieuwe decennium met een zoektocht naar nieuwe en oude vormen van collectieven. Groot of klein. Heb jij een tip, mail ons dan op wijzijnhetcollectief@gmail.com
VPRO Tegenlicht Meet Up
Samen Tegenlicht van de VPRO organiseren wij meet ups rond hun uitzendingen.
Show More
  • Black Facebook Icon