Sun, Mar 01
Kwart-over-twee op zondag
Sun, Feb 02
Kwart-over-twee op zondag
Zondagen zijn voor lekkere koffie (thee of limonade) en goede gesprekken. Daarom organiseert stichting het Collectief op Old School kwartovertwee op zondag het maandelijkse gespreksprogramma van de stad. Elke eerste zondag van de maand. Centraal staan actuele discussies met interessante gasten. Het
Sat, Nov 09
LIFF: Het Collectief looks beyond
Sun, Sep 29
het Kiesrechtfestival
In 2019 mogen we twee keer naar de stembus. Dit lijkt heel normaal maar is bijzonder, we mogen dit nog maar 100 jaar. Na het algemeen mannenkiesrecht in 1917 werd in 1919 ook het vrouwenstemrecht ingevoerd. Dit moet gevierd worden, daarom organiseren wij het Kiesrechtfestival.
Wed, Apr 17
Meer of Minder Europa?
Wat is de toekomst van Europa, en hebben wij daar met de aankomende Europese verkiezingen invloed op? Daarover organiseert in aanloop naar de Europese verkiezingen stichting het Collectief een gesprekavond. De avond vindt plaats op 17 april in Old School.
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon