Over Ons

Missie

Het Collectief brengt mensen samen om in gesprek te gaan over onderwerpen die onze samenleving ràken. Zodat we samen tot inzichten komen die de wereld beter maken. Onze missie is het geïnformeerde gesprek weer #ultrahip maken: offline, uit je bubbel, op basis van kennis in gesprek. 

Wat we doen

Het Collectief organiseert onder andere gepreksavonden, VPRO Tegenlicht Meetups en festivals. Dat organiseren doen wij het liefst in samenwerking met partners, dus heb je een idee, laat het ons weten.

 

Jaarrekening 2019-2020:  

Lisa de Bruijn 

Lisa de Bruijn

In het dagelijkse leven is Lisa (1988) huisarts in opleiding, maar naast levens redder is ze ook een culturele tijger. Zij is de geestesmoeder van het Collectief. Lisa is een creatieve programmamaker die tegenstrijdige werelden met elkaar verbindt en altijd oog heeft voor mensen. 

Senna Maatoug

Senna(1989)is een denkende doener. Gefascineerd door alles en iedereen om haar heen is ze altijd op zoek naar nieuwe inzichten en ideeën.In gesprek gaan met mensen is daar onmisbaar in volgens haar. Als gespreksleider en voorzitter van het Collectief is zij beschouwend, scherp en #durftzetevragen.In het dagelijkse leven is Senna beleidseconoom in Den Haag.

Contact

Bedankt! Je bericht is verzonden.

Nieuwerwets

Of ouderwets